-
Basmatiriisi
Jos on olemassa yksi asia, jota en ole aiemmin osannut kokata, se on riisi. Aina jokin meni pieleen - riisi paloi pohjaan, oli liian kovaa tai oli keitetty liian pitkään. Se ei vaan…
-
Vihreitä papuja ja seesamia
Vihreitä papuja seesamin ja soijakastikkeen kera. Terveellinen, maukas ja helposti valmistettava lisuke. Valmistan pavut menetelmällä, joka vaatii vain yhden pannun. Ensin papuja keitetään pikaisesti pienessä määrässä vettä, mikä pehmentää niitä hieman. Sitten niitä…
-
Vegaaninen tuorejuusto
Yksi niistä asioista, joista minun oli vaikeinta luopua, kun ryhdyin vegaaniksi, oli tuorejuusto. Kun tulin vegaaniksi, ei ollut sellaista valikoimaa kuin nykyään, ja jouduin tekemään juuston itse. Tämä juusto on kulkenut vegaanisen polkuni…
-
Vegaani tiikerikakku
Suklaa- vai vaniljakakku? Sinun ei todellakaan tarvitse valita, sillä voit tehdä mahtavan tiikerikakun. Rakastan tätä klassikkokakkua niin paljon, että päätin jakaa kanssanne erityisen helpon reseptin pehmeimpään tiikerikakkuun mitä on olemassa, ja sen voi…
-
-
Kasvispihvi
Kasvispihveistä on monia eri versioita. Tämän reseptin pihvit ovat yksi ensimmäisistä ruoista, joita tein täysin vegaaniksi siirryttyäni. Näistä pihveistä voit tehdä joko ohuita ja rapeita tai paksuja ja pehmeitä.
-
Vaniljakakku
Tiedätte varmaan ne hetket, kun joku tulee käymään, lapset haluavat leipoa jotain tai haluatte vain jotain, mutta ette jaksa leipoa. Tämä resepti on todella helppo ja nopea tehdä, ja siihen tarvitaan vain aineksia,…
-
Kaali-porkkanasalaatti
Kaali-porkkanasalaatti on todella helppo valmistaa ja se on herkullinen salaatti, josta tulee aina aterian tähti. Tässä ei ole liikaa ainesosia, ja ehkä juuri siksi se on niin herkullista. Ja varsinkin nyt, kun grillikausi…
-
Herne-porkkana -muhennos
Voittoisa yhdistelmä herneitä ja porkkanoita paksussa punaisessa kastikkeessa. Tämä muhennos sopii hyvin riisin, couscousin tai pastan kanssa. Voit myös lisätä joukkoon kasvislihapullia, jolloin sinulla on täysi ateria yhdessä kattilassa.
-
Juusto-Börek
Borek on ohuesta taikinasta valmistettu balkanilainen leivonnainen, joka on täytetty erilaisilla täytteillä. Tämä on minun versioni Borekista: cashewjuustolla täytetty filutaikina - päältä rapea ja keskeltä pehmeä.