Gluteeniton, Pääruoka, Reseptit Tofua currykastikkeessa 300 g kovaa tofua, kuutioiksi leikattuna 3 rkl oliiviöljyä 0,5 tl valkosipulimaustetta 3 rkl soija- tai tamarikastiketta (gluteeniton soijakastike) 1 rkl agavea tai vaahterasiirappia kastike 3 rkl oliiviöljyä 3 hienonnettua valkosipulinkynttä 1,5 tl keltaista curryjauhetta 1 tl suolaa 1 tl makeaa paprikamaustetta0,5 tl kurkumaa Rasia kookosmaitoa (250 ml) 2,5 dl kiehuvaa vettä Kuumenna oliiviöljy paistokasarissa. Lisää tofu ja valkosipulimauste ja paista muutama minuutti. Lisää soijakastike ja agave ja paista vielä 2-3 minuuttia, kunnes tofu on paistunut joka puolelta. Siirrä tofu lautaselle. Lisää samaan paistokasariin 3 rkl oliiviöljyä, hienonnettu valkosipuli ja mausteet. Kun mausteet ovat sekoittuneet keskenään (2-3 minuuttia), kaada joukkoon kookosmaito ja vesi, ja keitä muutama minuutti miedolla lämmöllä. Lisää valmis tofu joukkoon ja keitä vielä muutama minuutti sekoittaen, jotta tofu peittyy kastikkeeseen.