Jälkiruoka, Leivonta, Reseptit Lumiset mantelikeksit (noin 15-20 keksiä) 2,5 dl jauhoja 2 rkl maissitärkkelystä 2.5 dl mantelijauhoja 100 grammaa kuutioiksi viipaloitua margariinia (huoneenlämpöinen). 3 ruokalusikallista tomusokeria ripaus suolaa teelusikallinen vaniljauutetta 1-2 teelusikallista vettä tomusokeria koristeluun Kuumenna uuni 180 asteeseen ja vuoraa vuoka leivinpaperilla. Lisää jauhot, maissijauhot, mantelit, tomusokeri ja suola sekoituskulhoon ja sekoita kaikki keskenään. Lisää huoneenlämpöinen margariini ja vanilja ja vettä ja työstä noin puoli minuuttia tai kunnes taikina on kiinteä, mutta samalla pehmeä ja joustava. Pyörittele palloja kämmenissäsi ja asettele vuokaan tasaisin välein. Paista 10-12 minuuttia tai kunnes keksit ovat jähmettyneet ja hieman kullanruskeita, mutta vielä melko kevyitä. Jäähdytä huoneenlämpöiseksi ja ripottele päälle tomusokeria tai upota tomusokeriin koristelua varten.