Aamiainen,  Gluteeniton,  Juustot ja levitteet,  Reseptit

 Vegaaninen Labaneh

2,5 dl cashewpähkinöitä

3 rkl mantelijauhoa

Kokonaisen sitruunan mehu (puristettuna)

1,25 dl vettä

0,5 tl suolaa

Liuota cashewpähkinöitä vedessä 20 minuuttia.

 

Siivilöi cashewpähkinät ja laita ne tehosekoittimeen muiden ainesten kanssa. Sekoita, kunnes seos on täysin tasainen.

Jos tehosekoittimellasi on vaikeuksia saada seoksesta tasaista, lisää tilkka vettä, niin saat tasaisen koostumuksen.

 

Siirrä kauniiseen purkkiin/kulhoon ja pirskota ja ripottele päälle oliiviöljyä ja za’ataria.

 

Suosittelen laittamaan oliiviöljyä ja za’ataria myös purkin/kulhon pohjalle, niin koko levite kietoutuu ihaniin makuihin.