Sekoita kaikki marinadin ainekset kulhossa. Laita tofuviipaleet marinadiin vähintään 10 minuutiksi, mutta mieluiten yön yli. Pidä huoli, että tofut ovat täysin marinadin peitossa.
Laita vesi ja jauhot yhteen kulhoon ja sekoita ne märäksi taikinaksi.
Sekoita toiseen kulhoon korppujauhot ja seesaminsiemenet.
Dippaa marinoidut tofuviipaleet yksi kerrallaan taikinaseokseen niin, että ne ovat yltäpäältä taikinan peitossa. Tämän jälkeen kuorruta tofut pyörittelemällä niitä korppujauhoseoksessa.
Paista kuorrutetut tofuviipaleet öljytyllä paistinpannulla noin 3 minuuttia molemmilta puolilta kunnes ne ovat kauniin kullankeltaisia.
Paistamisen jälkeen aseta valmiit leikkeet talouspaperilla päällystetylle lautaselle, jotta ylimääräinen rasva imeytyy pois.