Aamiainen,  Pääruoka,  Reseptit

Pinaattimuffinssit


1,5 tl leivinjauhetta

3 rkl ravintohiivaa (valinnainen)

Suolaa ja pippuria maun mukaan

4,25 dl makeuttamatonta soijamaitoa

2 rkl etikkaa

1,25 dl öljyä

150 g pakastettua pinaattia

Vatkaa soijamaito ja etikka kulhossa kunnes seos alkaa kuplimaan. Lisää joukkoon öljy ja sekoita uudelleen.

Laita kuivat aineet toiseen kulhoon ja sekoita ne hyvin keskenään.

 

Kaada kuivat aineet nesteiden joukkoon kolmessa erässä ja sekoita hyvin jokaisessa välissä. Taikinasta pitäisi tulla tasainen seos. Lisää lopuksi sulatettu pinaatti ja sekoita pikaisesti. Jaa seos noin 12 muffinivuokaan ja paista uunissa 200 asteessa 30-35 minuuttia