*Jos pidät suklaasta makeampana, suosittelen maistamaan sitä ensin ja lisäämään tomusokeria haluamasi makeuden mukaan.
Vispilöi kylmästä vispikermasta ja tomusokerista paksua ja tasaista, mutta ei liian kovaa kermavaahtoa. Säilytä kermavaahtoa jääkaapissa tarjoiluun asti.
Laita maito, vispikerma, kaakaojauhe, maissitärkkelys ja suola kattilaan tai kasariin.
Sekoita hyvin vispilällä, kunnes kaikki maissitärkkelys ja suurin osa kaakaosta on sekoittunut hyvin.
Lisää tumma suklaa, laita kattila miedolle tai keskilämmölle, sekoita vispilällä ja keitä kunnes seos on tasaista ja paksuhkoa.
Kaada valmis kaakao heti kuppeihin. Lisää jokaiseen kuppiin noin 1 ruokalusikallinen kermavaahtoa ja nautiskele.
Huom! Heti kun suklaa alkaa jäähtyä, se muuttuu paksuksi seokseksi.
Voit lämmittää sitä muutaman sekunnin ajan mikroaaltouunissa, jolloin se muuttuu jälleen juotavaksi.