1 tl chilimaustetta (valinnainen, jos haluat pientä tulisuutta)
Laita avaamaton tofupaketti pakastimeen koko yöksi.
Seuraavana päivänä voit laittaa tofun jääkaappiin sulamaan. Tämä vaihe kestää yleensä kokonaisen päivän.
Kun tofu on sulanut, purista siitä kaikki neste pois ja kuivaa se sen jälkeen imukykyisellä paperilla.
Tee tofuun hammastikulla useita koko tofupalan läpimeneviä reikiä. Tee näitä lävistyksiä tofun jokaiselta kantilta.
Valmista marinadi sekoittamalla kaikki ainekset keskenään.
Siirrä tofu säilytysrasiaan ja kaada marinadi päälle.
Laita suljettu rasia jääkaappiin vähintään yhden yön yli – mitä kauemmin, sitä parempi. Jos pidät sitä jääkaapissa pidemmän aikaa, niin tofua kannattaa käännellä marinadissa silloin tällöin.
Aseta tofu leivinpaperille ja kaada puolet marinadista sen päälle.
Paista 200 asteisessa uunissa aluksi 20 minuuttia.
Käännä tofu ylösalaisin ja kaada loput marinadista sen päälle.