Aamiainen, Lisukkeet, Reseptit, Salaatit ja keitot Vegaaninen kanasalaatti Vihannekset¼ – ½ valkokaalia ohuiksi suikaleiksi leikattuna1 varsi kevätsipulia renkaiksi leikattuna2 tomaattia tai 6 kirsikkatomaattia1,25 dl maissiaSuolaa, pippuria, sitruunaa ja oliiviöljyä maun mukaan “Kana“300 gr kovaa tofua3 rkl ravintohiivaa1 rkl sinappia0,5 tl suolaa1,25 dl vettä LisukkeetKourallinen krutonkejaMuutama ruokalusikallinen vegaanimajoneesia SalaattiPilko tomaatit ja sekoita kaikki vihannekset suuressa kulhossa.Lisää suola, pippuri, sitruunaoliiviöljy ja sekoita.Laita sivuun odottamaan. “Kana”Revi tofu käsilläsi suhteellisen pieniksi paloiksi.Paista revityt tofupalat pienessä määrässä oliiviöljyä vähintään 10 minuuttia.Sekoita kulhossa vesi, ravintohiiva, suola ja sinappi.Kaada seos pannulle tofun sekaan ja sekoita 3-4 minuuttia, kunnes tofu on imenyt kaiken kastikkeen itseensä. Lisää “kana” salaatin joukkoon.Ripottele päälle krutonkeja ja majoneesia, sekoita ja tarjoile.